Astorium Life

Astorium Life se evidențiază ca un complex impunător, oferind 700 de apartamente, și se va ridica, tot in sectorul 3, chiar vis-a-vis de un alt proiect al aceluiași dezvoltator, Astorium Garden. Cu un design de excepție și facilități ultramoderne, Astorium Life redefinește conceptul de confort și eleganță în locuire.

Cu o varietate de unități disponibile, prețurile în Astorium Life încep de la:

  • Studiouri de la 63.000 euro + TVA
  • Apartamente cu 2 camere de la 73.000 euro + TVA
  • Apartamente cu 3 camere de la 113.800 euro + TVA

Apartamentele luminoase și spațioase, cu finisaje atent selectate, sunt perfecte pentru cei care caută o locuință ce combină confortul cu eleganța. Amplasat într-o zonă liniștită, dar la o mică distanță de agitația Bucureștiului, Astorium Life oferă acces facil la mijloacele de transport în comun, spații comerciale și facilități de relaxare în apropiere.

"Suntem mândri să aducem Astorium Life la TNI - Cu finisaje și dotări de înaltă calitate, Astorium Life se adresează unui public „upper premium” cu un simț al discernământului bine definit, oferind o experiență de locuire incomparabilă într-un complex rezidențial bine localizat și proiectat", a declarat dl. Costin Munteanu, fondator al agenției imobiliare Habitat Group Estate. "

Vă invităm să vizitați standurile Habitat la TNI și să vă bucurați de promoțiile speciale oferite de dezvoltator pe durata târgului. Descoperiți confortul și eleganța la Astorium Life și transformați-vă visul unei locuințe perfecte în realitate.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la:

Birou vânzări dezvoltator :
Strada Postasului nr. 29, sector 3, București
Telefon: 0765.667.988
https://habitatgroup.ro

ASTORIUM_RANDARE

ASTORIUM_RANDARE_2

ASTORIUM_RANDARE_3