Ansambluri rezidentiale Bucuresti

Răsfoiți portofoliul nostru de ansambluri rezidențiale din București și Ilfov și descoperiți locuințele care vi se potrivesc perfect. De la apartamente confortabile la vile sau spații comerciale, suntem aici să vă ghidăm în căutarea voastră.

Cu Habitat Group Estate, găsirea căminului sau a spațiului potrivit devine o experiență simplă și plăcută. Vă invităm să ne cunoașteți mai bine și să descoperiți ceva cu adevărat special pentru dumneavoastră.

 

Astorium Life

Astorium Life se evidențiază ca un complex impunător, oferind 700 de apartamente, și se va ridica, tot in sectorul 3, chiar vis-a-vis de un alt proiect al aceluiași dezvoltator, Astorium Garden. Cu un design de excepție și facilități ultramoderne, Astorium Life redefinește conceptul de confort și eleganță în locuire.

Cu o varietate de unități disponibile, prețurile în Astorium Life încep de la:

  • Studiouri de la 63.000 euro + TVA
  • Apartamente cu 2 camere de la 73.000 euro + TVA
  • Apartamente cu 3 camere de la 113.800 euro + TVA
    ASTORIUM_RANDARE

 

My Home Residence

 My Home Residence este unul dintre cele mai puternice proiecte imobiliare din zona de Sud a capitalei, fiind o continuare firească a proiectelor anterioare finalizate respectând reţeta de succes folosită până acum ca şi dezvoltator direct ale acestor ansambluri rezidenţiale.
 Acesta este alcătuit din 101 de locuinţe: garsoniere, apartamente cu 2 şi 3 camere, locuri de parcare. Totul într-o zonă liniştită si moderna.
my home residence