Despre noi

about_us_backgroundEvoluția domeniului imobiliar în România cere o nouă abordare și o nouă viziune. Habitat Group pune la dispoziție resursele, informațiile și experiență pentru îndeplini cerințele clienților noștri

Habitat Group a plecat de la dorința de a oferi servicii de înaltă calitate. Prin modalitatea aparte de funcționare, lucrăm pe principiul “smart”, prin care îmbinăm resursa umană cu cea tehnologică, pentru a duce serviciile noastre către următorul nivel.

Viziunea noastră se bazează pe o serie de valori fără de care nu ne-am putea desfășura activitatea. Profesionalismul este prima dintre ele - vrem să ne impunem pe piață si să oferim servicii de calitate. Seriozitatea ne împinge către progres, iar respectul pe care l-am câștigat până acum poate confirma asta.

Suntem în permanență mișcare și adaptare pentru tine si nevoile tale.

Echipa noastră aduce împreună proiecte cu experiență, dar și proiecte rezidențiale noi. Ne adresăm dezvoltatorilor dornici de evoluție, atât cu experiență, cât și la început de drum, pentru a oferi celor ce sunt interesați proprietăți pentru toate gusturile.

Alege SMART!


servicesINTERMEDIERE IMOBILIARĂ

Oferim expertiza necesară pentru a te ajuta să găsești proprietatea perfectă pentru tine. Fie că vorbim de complexuri rezidențiale noi sau despre proprietăți deja existente, ne vom asigura că dorințele și nevoile tale sunt îndeplinite.

 

COLABORĂRI PENTRU ANSAMBLURI REZIDENȚIALE

Expertiza noastră se adresează și dezvoltatorilo Pentru că suntem adepții unui procedeu smart, ne dorim să te ajutăm pentru a obține cele mai bune rezultate. Simplificăm procesul dintre dezvoltator și client și intermediem acest procedeu. Scopul nostru este să reprezentăm dezvoltatorul și să ne asigurăm că proiectul acestuia are parte de vizibilitate și notorietate..

 

MANAGEMENT ȘI VÂNZARE PROIECTE IMOBILIARE

AUnitatea echipe noastre își spune cuvântul în modul în care oferim management pentru proiectele imobiliare în care suntem implicați.