Casa cu 4 camere - zona Dristor

Detalii locuință:
Tip proprietate: casevile
Stadiu construcție: în construcție
Tip compartimentare:
Numar etaje: 1
Caracteristici imobil: P + 1E
Număr camere: 4 camere
Număr băi: 2 băi
Suprafața utilă: 91m2
Suprafața totală: 92m2
Suprafața construită: 115m2
An construcție: 2020
Descriere locuință

Casă cu 4 camere de vânzare în Bucuresti, zona Fizicienilor. Are o suprafață utilă de 91.0 m² construită 115.0 m² totală 92.0 m² grădină 21.0 m² cu un balcon de 10.0 m² având2 băi, cu un teren de 90.0 m² și un front stradal de 19.0 m²., are 2 etaje și se află în stadiul de . Ea face parte din proiectul rezidențial Smart Villas.

Localizare

Detalii proiect

Habitat 1 - Case Dristor

Habitat 1 - Case Dristor reprezintă un amplu complex imobiliar, construit la cel mai înalt nivel de caliate. Ansamblul este situat la doar 9-10 minute de statia de Metrou Dristor, având astfel cai catre orice punct al orasului. Întreg complexul rezidențial cuprinde 24 de case cu regim de inaltime P+1E sau P+1+M, căi de acces private, comune, complet finisate și urbanizate. De asemenea întreg ansamblul deține racorduri la toate utilitățile publice ( apă, canalizare, gaz, electricitate, internet, cablu TV, telefonie). Locuitorii ansamblului vor beneficia de un loc de joacă pentru copii, amenajat complet și de o parcare special destinată oaspeților lor. Întregul complex rezidențial este împrejmuit cu gard, iar accesul în interior va fi pe bază de cartela și videointerfon, acest lucru pentru a oferi locatarilor săi intimitatea și siguranța necesară. Imobilele se caracterizează prin suprafețe ergonomice, dar eficiente și aerisite, Ele sunt proiectate ca și apartamente de tip decomandat, cu spații bine definite, compartimentate atent și cu multă lumină naturală. Fiecare imobil se predă viitorilor proprietari amenajat complet atât la interior ( existând și posibilitatea personalizării proprii) cât și la exterior, unde se amenajează inclusiv, parcarea, spațiile verzi, aleile, gardurile, terasele, străzile și locul de joacă pentru copii. Construcția întregului complex rezidențial a fost gândită în așa fel încât proprietarii care se vor muta nu vor fi deranjați în nici un fel de lucrările din restul complexului.

Ideile tale pentru noi sunt importante, flexibilitatea cu care te întâmpinăm este esențială pentru punerea lor în practică.
contactează-ne