Apartament 3 camere cu curte - Adiacent Brancoveanu

84,550 EUR TVA inclus
Detalii locuință:
Tip proprietate: apartamente
Tip locuință: apartament
Tip imobil: bloc de apartamente
Stadiu construcție: în construcție
Tip compartimentare: decomandat
Confort: 1
Caracteristici imobil: P + 3E
Etaj: Parter din 3
Număr camere: 3 camere
Număr băi: 2 băi
Suprafața utilă: 80m2
Suprafața totală: 145m2
Suprafața construită: 90m2
An construcție: 2021
Descriere locuință

Apartament 3 camere de vânzare în Bucuresti, zona Brancoveanu. Este decomandat, aflat la Parter, confort 1, cu o suprafață utilă de 80.0 m² construită 90.0 m² totală 145.0 m² grădină 65.0 m² având2 băi. Locuința este într-un imobil de 3 etaje

Localizare

Detalii proiect

Habitat 10 - Brancoveanu

Habitat 10 - Adiacent Brancoveanu Sector 4 - reprezintă un amplu complex imobiliar, construit la cel mai înalt nivel de caliate. Ansamblul este situat la doar 2 minute de statia de STB, având astfel cai catre orice punct al orasului. Întreg complexul rezidențial cuprinde 28 de apartamente si garsoniere, căi de acces private, comune, complet finisate și urbanizate. De asemenea întreg ansamblul deține racorduri la toate utilitățile publice ( apă, canalizare, gaz, electricitate, internet, cablu TV, telefonie). Locuitorii ansamblului vor beneficia de un loc de joacă pentru copii, amenajat complet și de o parcare special destinată oaspeților lor. Întregul complex rezidențial este împrejmuit cu gard, iar accesul în interior va fi pe bază de cartela și videointerfon, acest lucru pentru a oferi locatarilor săi intimitatea și siguranța necesară. Imobilele se caracterizează prin suprafețe ergonomice, dar eficiente și aerisite, Ele sunt proiectate ca și apartamente de tip decomandat, cu spații bine definite, compartimentate atent și cu multă lumină naturală. Fiecare imobil se predă viitorilor proprietari amenajat complet atât la interior ( existând și posibilitatea personalizării proprii) cât și la exterior, unde se amenajează inclusiv, parcarea, spațiile verzi, aleile, gardurile, terasele, străzile și locul de joacă pentru copii.

Ideile tale pentru noi sunt importante, flexibilitatea cu care te întâmpinăm este esențială pentru punerea lor în practică.
contactează-ne